Prikbord

Nieuws & agenda


Waarnemend directeur
2 maart

Geachte ouders,

Sedert 1 maart jl. ben ik tijdelijk aangesteld als waarnemend directeur van basisschool De Maasköpkes. Langs deze weg wil ik me graag kort aan u voorstellen.

 

Mijn naam is Lou Quaedackers, 56 jaar oud en geboren en getogen in Maastricht. Getrouwd en woonachtig in Maastricht-west. Vader van Ies (26 jaar, werkzaam als leerkracht op basisschool De Letterdoes) en Tans (22 jaar, student aan de Hogeschool Zuyd). Mijn hobby’s zijn wandelen, wielrennen (zowel passief als actief), theaterbezoek en het geven van rondleidingen o.a. op de militaire begraafplaats in Margraten.

 

Mijn lagere schooltijd heb ik doorgebracht op basisschool Sint Oda en mijn middelbare schooltijd op het “Stedelijk”. Vervolgens heb ik de Katholieke Pedagogische Academie in Maastricht gevolgd, waarna ik op mijn “oude” basisschool aan de slag ben gegaan: eerst als vrijwilliger, vervolgens als leerkracht, adjunct-directeur en tenslotte als directeur. Vanaf 2002 ben ik 12 jaar als meerscholig directeur werkzaam geweest op verschillende basisscholen van stichting MosaLira, waaronder basisschool Het Mozaïek (Caberg) en fusieschool Manjefiek (Malberg). Sedert 2015 ben ik directeur van kindcentrum Anne Frank in de wijk Heugem. Als waarnemend directeur zal ik de komende tijd “op de winkel passen” en samen met het team zorgen voor een goede afronding van het huidige schooljaar en noodzakelijk voorbereidingen treffen voor het nieuwe schooljaar.

 

Vanwege de geldende corona maatregelen is de kans helaas klein dat we elkaar in de komende tijd persoonlijk zullen ontmoeten. Ik verheug me desondanks op de samenwerking met het team, ouders, MR, kindpartners en verenigingen in Borgharen.

 

Met vriendelijke groet,

Lou Quaedackers

Directeur kindcentrum Anne Frank

Waarnemend directeur basisschool De Maasköpkes

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren