Prikbord

Nieuws & agenda


Kerkviering begin schooljaar: "Samen op weg"
16 september

Een traditie op basisschool de Maasköpkes is dat we samen vier keer per jaar naar de kerk gaan. Samen geven we een viering vorm, staan we stil, luisteren naar we elkaar en zingen samen. Gelovig of niet, van jong tot oud, iedereen gaat mee. Vandaag was de eerste viering van het nieuwe schooljaar. 

 

Nieuw schooljaar

Een nieuw schooljaar is gestart met nieuwe juffen, nieuwe meesters, een nieuw lokaal en nieuwe plaatsen. Nieuwe boeken, nieuwe schriften, een nieuw maatje naast je, nieuwe vrienden en vriendinnen.

De school bruist van de energie van alle kinderen en alle ideeën van de juffen en meesters. Geroezemoes in klassen waar goed wordt samengewerkt, stiltes en opperste concentratie, een high five, stickers en een dikke duim als compliment, een traan als het even moeilijk is, een knuffel als dat nodig is, gelach door de gangen bij grapjes door de kinderen en het team.

Ik geniet weer iedere dag van onze mooi school die volop draait, ben trots op jullie kinderen en het fantastische team! Ik heb zin om samen met jullie allemaal er een top jaar van te maken, waarin we allemaal samen nog meer zullen leren en groter zullen groeien.

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren